Zselickisfalud
Isten hozta!

Jeles Napok


Aktuális jeles nap:


 Jeles napok 


Hírek

Hírek

Kattintson a hír címére!


Kérem a híreket!

Sporoljon velünk

Ötletek, amelyekkel nem kevés pénzt, energiát takaríthat meg. Kattintson a gombra!Kérek egy ötletet!

Jó napom  van!Kérek egy viccet!


Új viccért kattintson a gombra!

Zselic Művészeti Iskola

2000. szeptember 1-én indult a művészeti iskola, az általános iskola épületében. Így szoros közreműködés van a két intézmény között. Fenntartója a Zselic Tehetséggondozó Közalapítvány, melyet Szenna, Zselickisfalud és Szilvásszentmárton Önkormányzatai, szülők és művésztanárok hoztak létre. A művészeti képzés a néphagyományok megismerésére, ápolására, megtartására irányul és a hátrányosabb helyzetű gyermekek tehetséggondozásának lehetőségét is biztosítja. A fennállása óta az iskola további telephelyekkel is bővült (Kaposvár, Kaposfő), így a tanulói létszám 360 fő körül változik.

Tanszakok:

Néptánc tanszak: 5 csoportban zajlik az oktatás kitűnő eredményekkel. A gyerekek országos bemutatókon, versenyeken (koreográfiai versenyek, néptánc versenyek, antológiák) érnek el magas minősítéseket és sikereket. 

Népzenei tanszak: 80 gyermek tanul, választhatnak a jelentkezők citera, népi furulya, népi hegedű, népi ének tantárgyak közül. Megyei, regionális és helyi versenyeken mérettetik meg magukat a diákok. A művészeti iskola fő célja a Zselicség néphagyományainak, örökségeinek továbbadása, éltetése.

Székhely: 7477 Szenna Árpád u. 1.

Alapítvány kuratóriumának elnöke: Krénuszné Tóth Erzsébet

Intézmény igazgató: Bendi Tiborné


elektronikus elérhetőség

Képgaléria megtekintése 

  Videók megtekintése


További intézmények:  Önkormányzati Hivatal, Oktatás - nevelésÖnkormányzat